Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου 2018

Τρίτη, 21 Νοεμβρίου 2017Divani Apollon Palace & Thalasso

Κώστας Ιωαννίδης

Κώστας Ιωαννίδης
Κώστας Ιωαννίδης

Ο Κώστας Ιωαννίδης είναι Οικονομολόγος, κάτοχος Executive ΜΒΑ και Advanced Diploma in Leadership & Executive Coaching.

Έχει πολυετή εμπειρία στην Ανάπτυξη των Ανθρωπίνων Πόρων και την Αναδιοργάνωση Επιχειρήσεων, ενώ διετέλεσε Διευθυντικό Στέλεχος σε μεγάλους Ομίλους και Γενικός Διευθυντής ΔΕΚΟ.

Σήμερα, με την εταιρεία του «Kostas Ioannidis Business Coaching» συνεργάζεται με επιχειρήσεις, εφαρμόζοντας με επιτυχία την μέθοδο του coaching ως διαδικασία βελτίωσης της επιχειρησιακής απόδοσης.

Ομιλητές

Keynote Speaker John W. Boudreau O Boudreau είναι διεθνώς αναγνωρισμένος για το επαναστατικό ερευνητικό του έργο με στόχο τη βέλτιστη σύνδεση ανθρώπινου κεφαλαίου, ταλέντου και βιώσιμου ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος. Τα πεδία στα οποία εστιάζει είναι το μέλλον του επαγγέλματος του HR παγκοσμίως, τα HR Metrics και HR Analytics στη νέα ψηφιακή εποχή, το decision-based HR, τα πληροφοριακά συστήματα HR, καθώς και οι μέθοδοι βέλτιστης στελέχωσης και η οργανωσιακή ανάπτυξη.
Κώστας Ιωαννίδης Ο Κώστας Ιωαννίδης είναι Οικονομολόγος, κάτοχος Executive ΜΒΑ και Advanced Diploma in Leadership & Executive Coaching. Έχει πολυετή εμπειρία στην Ανάπτυξη των Ανθρωπίνων Πόρων και την Αναδιοργάνωση Επιχειρήσεων, ενώ διετέλεσε Διευθυντικό Στέλεχος σε μεγάλους Ομίλους και Γενικός Διευθυντής ΔΕΚΟ.
Φανή Φ. Κλειδά Η Φανή Κλειδά κατέχει τη θέση της Διευθύνουσας Συμβούλου της ManpowerGroup Ελλάδας και Κύπρου. Εξειδικεύεται στην ανάπτυξη, διαχείριση και συμβουλευτική Ανθρώπινου κεφαλαίου με συνολική επαγγελματική εμπειρία πλέον των 19 ετών σε πολυεθνικούς και Ελληνικούς Οργανισμούς του ιδιωτικού τομέα.
Χρύσα Ματαράγκα Η Χρύσα Ματαράγκα κατέχει τη θέση του Digital Advisor στη Microsoft Κεντροανατολικής Ευρώπης. Διαθέτει πολυετή διεθνή εμπειρία στον ψηφιακό μετασχηματισμό πολυεθνικών εταιρειών και οργανισμών στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
  • ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ
  • ΧΟΡΗΓΟΙ
GEP
  • ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤEΣ
  • ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ
  • ΧΟΡΗΓΟΣ ΔΙΕΡΜΗΝΕΙΑΣ
  • CONFERENCE EXPERIENCE SPONSOR